Wednesday, May 4, 2011

keding , i love you !

ni cite smlm , nak habaq mai :P

smlm nk g kedai drpd pkol 3 lagy ckp nak g kedai nak g kedai tp x pegy2 jgak ! then , time pkol 6 cam tu , serious rase nk pegy ( trus pegy) . mama sroh beli sotong , udang , salad , telur alaa mcm2 la :D

haaa ! plg penting ! ROTI ! ak pown pegy la kedai khal beli sume brg . smpai ROTI je , rase nk beli kat kedai sblh . padahal kat kedai khal pown ade roti . kan senang trus beli skali baya . tpi mmg ade something la kot sroh ak g kedai sblh tu . pas da baya sume , ak pown pegy la kedai sblh nak beli roti . time nk ke kedai tu , rase something je . DUP DAP DUP DAP ! uhhh , asal nie en ? skali toleh kiri ! YA ALLAH ! si keding ak la ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA .

dye ngan adeq dye kot . adeq dye cute ! ohh jgn risau ! ak still minat kat abg dye je ! muahhhhhahahahahaha :D (hyperhappy+excited) . time nk bgy uncle tu duet , tgn da menggigil da sbb dye pown msok kedai yg same . kat blkg je kot :P dlm otak asyik pk , 'call wan call wan call wan call wan) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA .

and the end of the story !

bak kate kamilah , muntah rainbow korang bace nie kang HEHE

BYE !