Thursday, July 12, 2012

not a farewell !

here we go , and here i start .
alhamdulillah , faiq dapat course yang dia nak sangat :')
and it is CHEMICAL ENGINEERING !
tahniah sayang ! you memang hebat ! forever and always ! :*
yang tak best nya , dia dapat UiTM Dungun , Terengganu :'(
TERENGGANU ! NEGERI PENYU tu !
first time dia bagi tau , aku dah sedih gila .
Jumaat 19:12pm 15/06/2012 , dia bagi tau dia dapat tawaran and dia gerak 18/06/2012 !
3 hari ! 3 hari je masa yang dia ada kat Klang .
tak patut betul .
and yeah , sumpah aku tak ready langsung !
berita paling sedih tahun 2012 :'(
bila dia balik ? aku rindu dia :(
18/06/12 last met before he goes .
we met at Taman Rakyat .
i've tried not to cry but i can't .
aku menangis , depan dia .
teruk nya aku . aku tak suka dia tengok aku nangis . 
aku TER nangis ! bukan saja buat drama
dia bagi gelang tali , cantik !
ada "QCR" kat gelang tu ! and i'm wearing that ! :'D
sedih nya bila tenung gelang ni , teringat time jumpa tu .
i didn't see the spotlight in his eyes yesterday .
aku nak peluk dia , tapi aku still ada iman , aku tau batas aku dengan dia .

ya ALLAH , aku mohon , lindungi dia , jaga dia , kuat kan semangat dia ,
mudah kan segala urusan dia , tetapkan iman dia , pelihara dia daripada musibah ,
 dan berikan yang terbaik untuk dia di sana :')
faiq , you jaga diri ya ? i kat sini jaga hati you :')
jangan risau , i setia ;)
jangan nakal nakal kat sana !
i tau lah kat sana banyak perempuan cantik , cun , comel :(


last words :
officially , I AM FAIQSICK !

Sunday, April 22, 2012

here a song video for my one and only :')

Abdul Faiq Qushairy Bin Abd Razak
i love you so much :'*

Wednesday, November 30, 2011

BYE and HYE

my last post was on 8th August :0
too long since i been here !
well , just to let you know , i'm okay here .
better without you .
and guess what ? ;>
i still alive , i can breathe and last one thing , i got someone better than you , heartless .
honestly , i love him more than i love you last couple of months .
even we just know each other for about 2-3months ~
i can feel something just like i felt on you .
4years and 8months ! tak cukup lama yaa ?
sorry to say , i gave up over you .
and this is the time , to open my eyes , who deserves me .
and who doesnt .
yes , he's not my first one but i hope , he would be my last one :')
dear my first love , i wish the best for you .
thanks for those feelings .
you teached me what is love , what is pain and else .
you mean a lot to me .
tapi dulu la :)
bye E :(
hye QC :)