Thursday, July 12, 2012

not a farewell !

here we go , and here i start .
alhamdulillah , faiq dapat course yang dia nak sangat :')
and it is CHEMICAL ENGINEERING !
tahniah sayang ! you memang hebat ! forever and always ! :*
yang tak best nya , dia dapat UiTM Dungun , Terengganu :'(
TERENGGANU ! NEGERI PENYU tu !
first time dia bagi tau , aku dah sedih gila .
Jumaat 19:12pm 15/06/2012 , dia bagi tau dia dapat tawaran and dia gerak 18/06/2012 !
3 hari ! 3 hari je masa yang dia ada kat Klang .
tak patut betul .
and yeah , sumpah aku tak ready langsung !
berita paling sedih tahun 2012 :'(
bila dia balik ? aku rindu dia :(
18/06/12 last met before he goes .
we met at Taman Rakyat .
i've tried not to cry but i can't .
aku menangis , depan dia .
teruk nya aku . aku tak suka dia tengok aku nangis . 
aku TER nangis ! bukan saja buat drama
dia bagi gelang tali , cantik !
ada "QCR" kat gelang tu ! and i'm wearing that ! :'D
sedih nya bila tenung gelang ni , teringat time jumpa tu .
i didn't see the spotlight in his eyes yesterday .
aku nak peluk dia , tapi aku still ada iman , aku tau batas aku dengan dia .

ya ALLAH , aku mohon , lindungi dia , jaga dia , kuat kan semangat dia ,
mudah kan segala urusan dia , tetapkan iman dia , pelihara dia daripada musibah ,
 dan berikan yang terbaik untuk dia di sana :')
faiq , you jaga diri ya ? i kat sini jaga hati you :')
jangan risau , i setia ;)
jangan nakal nakal kat sana !
i tau lah kat sana banyak perempuan cantik , cun , comel :(


last words :
officially , I AM FAIQSICK !