Monday, November 15, 2010

yeay !

ya ALLAH , i'm in love <3>
weeee ~
for the 3rd time , MAYBE ! i fall in love <3>
n for now , i don't care if i just clap one of my hand only (=
the best news is , dye bkn bdaq skola n da matang ! ;D
HAHA .
maybe tue 10 taon kowt .
but seriously , i'm totally like him la !
the bad news is , ak lupe muke dye n x tau name dye )';
tpi , mate dye ak x penah lupe .
mate yg redop tu bole memutus kan urat2 saraf , melemah kan otot2 n bole wat jantong ak pecah tu !
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA .
ini la sye klau tgh angau .
ceh , HAHA .
ntah mcm mane ntah , lps nmpk dye , ak bole snyum time tdo .
HAHA .
abg ak yg g tau la .
n lagy satu , bende plg lwk skali !
time tu kat restaurant , abg ak tnye bape arge dessert tu klau nk beli whole ,
then ak bole bukak catalog kasot !
carik arge dlm tu !
kan da kene gelak ngan abg ak !
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA .
sbb nye , time abg ak tnye , ak x dga coz ak tgh tgok MAN tu ( dye nie waiter actually)
skali MAN tu prasan kowt ak pndg dye , dye nk toleh kat ak ,
menggagau la ak nk carik something , wat2 bace2 ke , ak pown ambik la catalog tu coz
tu je yg ade kat ats meja .
kebetulan plak , abg ak tnye for the 2nd time , ak plak bace catalog tu , x ingt ape yg dye tnye !
HAHAHHA .
ak ingt lagy smlm , time dye nk anta mknn kat meje kiteorg , tgn dye menggigil !
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH .
auww , so sweet ! ;D
n i miss him ! ;(
i hope that i could go there every weeks !
HAHA .
kat mane ?
eh , itu rahsia !
nk sgt2 tau name dye , dye x pkai nametag ! huuu ~
n i don't ever know his race .
either malay or not .
cause muke dye cam pan-asian , tpi ckp melayu .
suare dye ? OMG !
cair taik telinge !
HAHAHAHHAHAHAHA .
ya ALLAH , TERIMA KASIH sbb klau bkn kerane KAU , aku tak kan penah jmpe dye ('=
sekian , terima kasih ..
IDORA ARCHULETINA